Može li VISINA biti presudna za USPEH LJUBAVNE VEZE? Ovo je idealna razlika između MUŠKARCA I ŽENE

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 17:45

Može li VISINA biti presudna za USPEH LJUBAVNE VEZE? Ovo je idealna razlika između MUŠKARCA I ŽENE

Saznajte šta kaže istraživanje.

Možda se tebi visina čini kao nebitan faktor, ali u svetu "dejtova", pogotovo online "dejtova", kad tad će se pojaviti pitanje visine. Devojke uvek naginju visokim momcima, a koliko je visina stvarno bitna i može li uticati na uspeh veze?

Puno ljudi, pogotovo oni koji su visoki, imaju potrebu naglašavati koliko su visoki jer smatraju to svojom prednošću. Može ti se činiti glupo jer nema smisla zašto bi neko naglašavao svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << visinu toliko, ali jedno od poslednjih istraživanja pokazuje da to zapravo ima smisla. Pokazalo je da parovi između kojih je velika razlika u visini, pogotovo kombinacija visoki momak i niska devojka, imaju najsrećnije veze.

U istraživanju je učestvovalo8000 ljudi i velika većina žena je priznala da im je draže da dečko sa kojim su u vezi bude viši od njih. Visina je ljudima bitna, pogotovo kada je veza tek na početku. Zašto je to tako nema veze sa romantikom, već sa evolucijom.

Ako se vratiš u prošlost, davnu prošlost, žene su uvek bile više privrženije muškarcima koji su viši jer se pretpostavljalo da su bolji lovci i da pružaju veću sigurnost.Iako danas to više nije bitno kada tražiš dečka, ali ostalo je u ljudima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.