Možda mu to rade IZ ZLOBE?: Konačno je potvrđeno zašto je koža Donalda Trampa tako NARANDŽASTA, a Alek Boldvin dao urnebesan KOMENTAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 19:03

"Možda mu to rade IZ ZLOBE?": Konačno je potvrđeno zašto je koža Donalda Trampa tako NARANDŽASTA, a Alek Boldvin dao urnebesan KOMENTAR

Njegovi zvaničnici kažu da je to zbog "dobrih gena"

Najkontraverzniji američki predsednik Donald Tramp često je tema žute štampe. Često se piše o njegovim bizarnim navikama ili šokantnim nastupima, a ovoga puta je potvrđeno da se on redovno šminka.

Strani mediji pišu da Tramp ima običaj da se sam šminka kako bi izbegao narandžastu boju na ekranu. Ali uprkos njegovim naporima, i dalje mu se rugaju na mreži zbog njegove "narandžaste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boje" koju je Alek Boldvin opisao kao nijensu koja se kreće negde između "prepoznatljive narandžaste slikara Marka Rotka" i "malo bleđe nijanse [poznatog američkog] gaziranog soka od pomorandže".

Boldvik je čak pomislio da su šminkeri to radili iz zlobe, naravno sve je bilo u šaljivom tonu. Međutim, izgleda da Trampu nije do šale, pa je on četkice uzeo u svoje ruke.

Upućeni izvor tvrdi da on  radije nanosi sopstveni providni puder pre TV nastupa. Govori se i da bi navodno prilagodio osvetljenje na događajima u Beloj kući kako bi izbegao narandžastu nijansu.

govorkanja o neprirodnoj boji kože dovela su do ozbiljnog "pitanja Trampovog zdravlja", te je član njegove više administracije rekao je za "The New York Time" da je njegov primetan ten – u februaru – rezultat "dobrih gena". Visoki zvaničnici su takođe odbacili tvrdnje da je Tramp držao solarijume u Beloj kući i Air Force One.

Međutim, bivša pomoćnica Omarosa Manigot Njuman u svojoj knjizi koja govori o 45. predsedniku SAD- a tvrdi da Tramp svuda putuje sa solarijumom. Uprkos tome, ljudi nastavljaju da se pitaju kako Tramp održava svoju "narandžastu nijansu", a jedan korisnik društvenih mreža se zapitao: "Da li Tramp tamni i zašto mu je koža tako narandžasta?"

Kao odgovor, drugi korisnik je rekao: "Tamni u solarijumu – jeftinom. Njegova koža je narandžasta, jer koristi jeftinu šminku koja je narandžasta". Treći korisnik je dodao: "Šminka. Jednog dana je očigledno morao sam da nanese narandžastu šminku. Rezultate možete videti na vebu. Većina fotografija nisu lažne."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.