Moram da budem MAČKA Evo šta Jovana Jeremić jede za telo ZATEGNUTO kao praćka, otkrila u šta je najviše ULAGALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 20:07

"Moram da budem MAČKA" Evo šta Jovana Jeremić jede za telo ZATEGNUTO kao praćka, otkrila u šta je najviše ULAGALA

Jovana Jeremić se pohvalila da je skinula višak kilograma za nedelju dana i da sada samo treba da održava kilažu. Ona je otkrila da je oduvek najviše ulagala u znanje, ali da, otkad vodi emisiju veoma joj je bitno i da je negovana i sređena.

Jovana Jeremić važi za jednu od najzgodnijih voditeljki, a svoju liniju redovno održava vežbanjem u teretani, kao i načinom ishrane. Ona je otkrila da se svako jutro meri, te da uvek ima uvid u to koliko kilograma je "nabacila" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili "skinula".

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić, koja kaže da je i ranije imala višak kilograma, ali da muškarcima to nije smetalo.

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.

Ona osim što redovno delili fotografije iz teretane ili tokom vožnje rolera, već par dana svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazuje i svoju zdravu hranu.

Ovog puta Jovana je podelila da po savetu nutricioniste jede pileći file i komadiće ananasa. 

Danas lekari preporučuju ananas kao lek koji pomaže prilikom lečenja brojnih oboljenja. Takođe, nutricionisiti često pominju da ananas treba obavezno da bude na jelovniku onih koji žele da skinu suvišne kilograme, zbog toga što gotovo da ne sadrži masti i odličan je za varenje i dobar rad creva.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.