Monika Beluči s bebom naručju pozirala gola!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2010, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči s bebom naručju pozirala gola!

Zanosna 46-godišnja glumica Monika Beluči pozirala je sa svojom bebom sasvim gola za naslovnicu novog broja "Vanity Faira". Malenu Leonie je, podsetimo, rodila pre pet meseci.

Lepa glumica je navela kako se "oseća blaženo, poput zrele kruške", a spomenuta naslovnica takođe će se naći u knjizi portreta lepe glumice nastalih u proteklih 20 godina.

"Fotografisanje je način upoznavanja sebe", smatra Beluči koja se nimalo ne boji starenja već je i dalje izrazito >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ponosna na svoje telo i obline.

Kombinacija golotinje i majčinstva Moniki nije strana - 2004. godine, kad je bila trudna sa svojim prvim detetom, takođe je pozirala gola za naslovnicu, a tokom trudnoće sa Leonie pozirala je u seksi crnom donjem rublju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monika Beluči sa detetom gola za naslovnu stranu Vanity Faira

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2010

Glumica Monica Bellucci pozirala je sa svojom bebom nbsp; gola za naslovnu stranu novog broja Vanity Faira. Malenu Leonie rodila je pre pet meseci.

Nastavak na Svet plus...

MONIKA BELUČI POZIRALA S ĆERKICOM

Izvor: Kurir, 29.Okt.2010, 09:24

Zanosna 46-godišnja glumica Monika Beluči pozirala je sasvim gola sa svojom bebom za naslovnu stranu novog broja Veniti fera. Malenu Leoni je, podsetimo, rodila pre samo pet meseci. Lepa mamica rekla je kako se „oseća blaženo, poput..Zanosna 46-godišnja glumica Monika Beluči pozirala je sasvim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.