Monika Beluči ima novu, jako PRAKTIČNU FRIZURU KOJU ŽENE U SRBIJI OBOŽAVAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 21:55

Monika Beluči ima novu, jako PRAKTIČNU FRIZURU KOJU ŽENE U SRBIJI OBOŽAVAJU

Moniki ovakav stil sjajno pristaje, a imajući u vidu frizure sa kojima nam se predstavila, može se reći da je pravi kameleon na tom polju.

Monika Beluči vredno radi u Rimu gde se snima novi film Paola Vircija, a u kojem ona igra glavnu ulogu. Slavna Italijanka se na setu pojavila sa novom frizurom.

Glumicu Moniku Beluči smo u avgustu prošle godine u Italiji videli sa kosom preko ramena, i u društvu bivšeg supruga Vensana Kasela i njihovih ćerki Leoni i Deve. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zatim se pojavila sa kratkom kosom, elegantnom muškom frizurom, koja je u međuvremenu "postala" paž frizura.

Ovu vrstu frizure obožavaju i žene u Srbiji jer osim što lepo izgleda, predstavlja baš praktično rešenje kada je u pitanju stilizovanje kose.

A kada je reč o paž frizuri, mnogi je mešaju sa "bobom", neki čak i poistovećuju ova dva stila, dok frizeri izdvajaju ove razlike među njima: kod klasičnog boba kosa je sečena do donje linije ušiju, a kod paža do linije brade. I paž i bob mogu da budu sa šiškama ili bez šiški.

Kod paž frizura kosa je iste dužine oko cele glave, dok je kod bob frizura kosa najčešće malo kraća pozadi od kose na prednjem delu glave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.