Monah Arsenije u Ostrogu vernicima puštao snimak IZGONA DEMONA iz devojke (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 19:56

Monah Arsenije u Ostrogu vernicima puštao snimak IZGONA DEMONA iz devojke (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autentičan snimak isterivanja zlog duha iz jedne "đavoimane" devojke.

Otac Arsenije Jovanović iz manastira Ostrog jedan je od poznatijih monaha u savremenom srpskom pravoslavlju, jer je monah koji je veoma aktivan na polju širenja pravoslavlja kroz radio i tv emisije, ali i česta predavanja, kako širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, tako i širom naše dijaspore.

On je pre par godina pustio vernicima koji su se okupili u Ostrogu snimak na kom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se mogu čuti vrisci žene tokom isterivanja đavola. U njemu on tvrdi da to nije njen vrisak, nego vrisak đavola koji gori zbog čitanja jevanđelja.

Audio snimak koji je sveštenik pustio u Ostrogu šokirao je vernike, a vest o ovom događaju preneo je i britanski "Dejli Mejl". Na snimku se osim vrisaka čuje i kako žena laje kao pas dok on kraj nje čita molitve.

- Ovako vrišti ljudski rod! Ali u isto vreme ovo je jedan predivan vrisak, jer ovo ne vrišti ona, ovo su vrisci đavola koji je u njoj, jer on gori od jevanđelja - kaže Jovanović.

Na snimku se čuje kako ona sve više i više vrišti, kako se čita Sveto Jevanđelje, a zatim u jednom trenutku "dahće kao pas".

Jutjub klip je premotan na 58:02 odakle počinje taj deo… Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.