Modni dodatak od 40.000 EVRA: Tamara Kalinić proslavila rođendan, a poklon koji je dobila od verenika SRUŠIO društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 23:31

Modni dodatak od 40.000 EVRA: Tamara Kalinić proslavila rođendan, a poklon koji je dobila od verenika SRUŠIO društvene mreže

Ovaj komad nakita svima je privukao pažnju.
Tamara Kalinić, godinama postiže velike uspehe na inostranom tržištu, te važi za jedinu srpsku influenserku koja je uspela izgraditi internacionalnu karijeru.
Ona je 16. marta napunila 34 godine. Influenserka neretko na Instagramu deli detalje iz privatnog života, te je nakon ovog važnog dana, svojoj publici pokazala šta je to dobila na poklon.
Otkrila sve o skupocenim poklonim koje je dobila do verenika i najbližih prijatelja.
Kalinićeva je podelila fotografiju na kojoj se jasno vide kutije i kese brendova visoke mode.
Ispod fotografije ostavila je emotivan opis u kojem je progovorila o svojim najdubljim osećanjima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.