Modni dizajner ulicom šeta sa svojim 50 GODINA MLAĐIM DEČKOM - Drže se pod ruke i ne kriju ljubav od javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2024, 21:07

Modni dizajner ulicom šeta sa svojim 50 GODINA MLAĐIM DEČKOM - Drže se pod ruke i ne kriju ljubav od javnosti

Nedeljno popodne provode zajedno, ne mareći za komentare koji ih prate.

Poznati modni dizajner Kalvin Klajn primećen je sa novim dečkom, manekenom Kevinom Bejkerom u parku Los Anđelesa, Amerika.

Privatni, kao i ljubavni život modnog kreatora nisu toliko javno eksponirani pa svaka nova informacija ili slika privuče veliku pažnju javnosti.

Par je uhvaćen kada je napuštao "Gold Gžim". Odevna kombinacija koja je kod oboice slična privlači najviše pažnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i detalj da su se zajedno odlučili za sunčane naočare za prekrivanje lica.

Čuveni dizajner je obukao crnu trenerku sa duksericom vezanom oko struka, a lice, frizura i brada su bili uredno sređeni. Sa druge strane Kevin je bio obučen u trenerku slične boje koja se ipak idealno uklopila u celu sliku.

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Strani mediji su odmah podelili ovu vest, i napisali su da je par viđen posle zajedničkog izlaska iz teretane.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.