Modni TREND koji ćeš NAJČEŠĆE viđeti na ULICAMA ovog PROLEĆA! Prilično EKCENTRIČNO, samo za HRABRIJE devojke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 14:47

Modni TREND koji ćeš NAJČEŠĆE viđeti na ULICAMA ovog PROLEĆA! Prilično EKCENTRIČNO, samo za HRABRIJE devojke!

Predimenzionirano i veoma upadljivo!

Puf rukavi su bili popularni prethodnih sezona, a sada se vraćaju restajlizovani, što veći to bolji i to će biti jedan od glavnih odevnih trendova ovog proleća. Uz upečatljive nijanse, neobične krojeve i oversajz forme, puf rukavi bili su samo deo tog famoznog, ekscentričnog izgleda.

A post shared by B E T T I N A L O O N E Y (@bettinalooney)

Možete da ih prilagodite svom stilu u zavisnosti od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << modnog komada koji preferirate: košulju, haljinu, džemper... Poslovnom izrazu daće potrebnu šik notu, a ukoliko praktikujete potpuno svedene kombinacije za večernji izlazak, dodatak ovavkvog komada biće pravo osveženje.

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Mnogi brendovi vrve od ovog trenda, stoga vam neće biti teško da pronađete svoj savršeni balon rukav. Na vama je dakle damo da pronađete savršenu kombinaciju u moru izbora.

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.