Moda za poneti i Broochmania od 18. – 24. aprila u KC Grad

Izvor: NC magazin, 14.Apr.2011, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda za poneti i Broochmania od 18. – 24. aprila u KC Grad

U okviru ovogodišnjih manifestacija pod nazivom "Moda za poneti" u KC Grad, desiće se novine u samom konceptu programa. Svaka "Moda za poneti" zainteresuje više od 200 eventualnih izlagača iz zemlje i regiona a okupi par hiljada posetilaca tokom dva dana trajanja. KC Grad je rešio da tokom ove godine produži trajanje same izložbe na tri dana ali i da uvede prateći deo programa koji će umetnicima i publici omogućiti da se kroz predavanja i radionice upoznaju sa zanimljivim dizajnerima, uspešnim primerima, studijima i projektima iz inostranstva a i da sami učestvuju u stvaranju umetničkih radova pod kreativnim vođenjem stranih dizajnera.

Ovako će Beograd dobiti nekoliko puta godišnje svojevrstan mali festival dizajna, koji pored stranih dizajnera prestavlja uvek novitete na domaćoj sceni i omogućava domaćim autorima da se na najbolji način predstave širokoj publici.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.