Mlađa je 41 godinu, rođeni su istog datuma: Glumac pronašao ljubav života kad se najmanje nadao FOTO

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 15:12

Mlađa je 41 godinu, rođeni su istog datuma: Glumac pronašao ljubav života kad se najmanje nadao FOTO

Čuveni glumac i režiser Robert Duval je 5. januara napunio 93 godine, dok je njegova supruga Lusijana Pedraza, takođe rođena tog datuma, proslavila 52. rođendan.

Pre ljubavi svog života, koja mu se desila tek u poznim godinama, imao je tri propala braka. Četvrti se pokazao kao srećan, a sadašnju suprugu upoznao je 2005. godine. Zajedno su sarađivali i pojavljivali se zajedno na crvenom tepihu, a Duval je tek kada je napunio 90 godina sa velikim žarom i ljubavlju pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o lepšoj polovini navodeći da je ona jedna od najboljih stvari koje su mu se dogodile u životu.

Upoznali se igrom slučaja

Sudbina je učinila svoje, a prvi susret dogodio se u Buenos Airesu.

"Cvećara je tada bila zatvorena, pa sam otišao u pekaru. Da je radila, nikada je ne bih upoznao", otkrio je glumac, a zanimljivo je da je Lusijana bila ta koja je napravila prvi korak.

"Nisam to želela, ali su mi prijatelji rekli da ga pozovem na proslavu koju su pravili i da on voli tango. Šetali smo i pričali, pa sam mu rekla: \'Gospodine Duval, ovo je moja vizit-karta, ako želite da dođete na žurku, moji prijatelji će vas rado ugostiti\'. I došao je", ispričala je jednom prilikom.

Iako je Duval uveren da je dobro znala za njega kada ga je upoznala, ona tvrdi da nije znala ko je, te da je on za nju "bio samo Bobi".

Nedugo nakon što su se upoznali Duval je Lusijani pomogao da dobije ulogu u filmu, a kanije su često sarađivali. Spojila ih je i ljubav prema tangu, a glumac voli da istakne i da mu ona daje najbolje savete u karijeri, kao i da mu je najveća motivacija.

Ljubav nema prepreka

Da je ovo istina, govori i činjenica da je razlika među njima više od četiri decenije. Spaja ih i to što su oboje rođeni 5. januara. Ipak, glumac priznaje da ga je u početku razlika u godinama činila nervoznim i da je bio zabrinut što je pored njega toliko mlađa žena.

"Mnogo je mlađa od mene. Kad sam upoznao njenog oca, rekao mi je da ne zna da li da me zove ocem ili sinom", prisetio se iskeno Robert Duval.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.