Mlada zvezda koja je preko noći postala milionerka bezobraznom haljinom istakla atribute FOTO

Izvor: B92, 05.Dec.2023, 11:22

Mlada zvezda koja je preko noći postala milionerka bezobraznom haljinom istakla atribute FOTO

Video-snimcima na TikToku privlačila je veliku pažnju i za godinu dana zaradila pet miliona dolara. Danas je na crvenim tepisima prava zvezda.

Mlada pevačica Adison Rej (23), koju je proslavila golišava slika iz bazena sa Kortni Kardašijan, kada je imala samo 19 godina, od omražene tiktokerke je postala prava zvezda koja zarađuje milione, a na crvenom tepihu Annual Academy Museum Gala svečanosti održane u Los Anđelesu plenila je zanosnim izgledom.

Ponela je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skroz providnu crnu haljinu koja je otkrivala gaćice u istoj boji, i koja je prorezima na struku činila njenu figuru neodoljivom i oblikovala je u peščani sat.

Dekolte seže sve do pupka i trakasti detalj na sredini čini haljinu još izazovnijom, a kreaciju je ukombinovala sa crnim sandalama sa platformom.

Od nakita atraktivna pevačica nije nosila ništa, a stajling je upotpunila i prikladnom šminkom blažih tonova, kao i puštenom kosom.

Haljina dolazi iz najnovije kolekcije prestižnog brenda "Roberto Kavali", za sezonu proleće/leto 2024, a predstavljena je ovog septembra na Nedelji mode u Milanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.