Mlada influenserka Tanja poginula u JEZIVOJ NESREĆI, fanovi u šoku:  “Bila je anđeo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2022, 19:18

Mlada influenserka Tanja poginula u JEZIVOJ NESREĆI, fanovi u šoku:  “Bila je anđeo..."

- Bila je poznata po svojoj lepoti, ali je definitivno bila najpoznatija po svom neverovatnom umu – istakla je ona, nazivajući Tanju “poklonom svetu”.

Mlada kanadska “TikTok” influenserka poginula je prošle nedelje nakon nesreće tokom iskakanja iz aviona sa padobranom u Torontu.

Centar “Skajdajv Toronto” je objavio da je učenica koja je prolazila obuku iskakanja iz aviona sa padobranom poginula 27. avgusta nakon što je “podlegla fatalnim povredema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadobijenim tokom vanredne situacije”. Iako kompanija nije imenovala učenicu, Melodi Ozgoli, prijateljica žrtve, rekla je CNN-u u subotu preko telefona da je u pitanju Tanja Pardazi (21).

CNN navodi da je Tanja tek krenula na časove “skajdajvinga” i da je to objavila u postu na “TikToku” od 22. avgusta.

“Padobranac je otpustio brzo rotirajući glavni padobran na maloj visini bez vremena/visine potrebnih da se naduva rezervni padobran”, naveo je “Skajdajv Toronto” u saopštenju, dodajući da su “duboko pogođeni ovom nesrećom jer su više od 50 godina usavršavali svoj program obuke”.

Tanja, koja je na “TikToku” koristila ime “philosatea”, imala je preko 95.000 pratilaca i dva miliona “lajkova” na aplikaciji. Melodi ju je opisala kao brižnu osobu otvorenog uma, inteligentnu i sklonu avanturama.

Melodi je takođe navela da je na sahrani, održanoj u petak, bilo mnogo ljudi.

- Svi smo nosili belo na ceremoniji, jer je ona bila anđeo – istakla je ona, dodajući da je Tanja bila “jedinstvena”.

Lokalna policija je u saopštenju navela da je u toku istraga fatalnog incidenta u saradnji sa kancelarijom mrtvozornika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.