Mislite da za ovu torbu NE VREDI DATI 12 HILJADA dinara? Kada biste znali KAKVU TAJNU KRIJE U SEBI dali biste i MNOGO VIŠE OD TOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislite da za ovu torbu NE VREDI DATI 12 HILJADA dinara? Kada biste znali KAKVU TAJNU KRIJE U SEBI dali biste i MNOGO VIŠE OD TOGA!

A evo po čemu je posebna.

Znate, na ovo pitanje: "Da li biste za ovu torbu dali 12 hiljada dinara?" očekujemo različite odgovore. Ali da mi prvo kažemo svoje.

Torba koju je dizajnirala britanska kompanija "PortoVino" klasičnog je i ne najboljeg dizajna.

Mogl bi da i dobije prosečnu ocenu (prosečnu u smislu nosivog, ali ne i estetski primamljivog) da nije ovih dodataka na njoj. A oni služe da kroz njih sipate vino. Stvarno su zbog toga stavljeni na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tašnu.

I tako torba koja ima vino i umetke za piće za tren se transformiše u pokretni šank. Zahvaljujući njoj na svakom mestu i u svakom  trenutku mođete da uživate u omiljenom napitku.

Ali čemu torba koja "služi" piće? Nama su draži oni obični modeli bez ovakve "inovativne" multifunkcionalisti. Dakle, volimo torbe koje su "samo torbe". A vi? Rekli smo da očekujemo svakakve odgovore! Bez ustručavanja, molim!

I da vas podsetimo, sličnih modela bilo je i 2017.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.