Mislili su da će njen album biti totalna propast, a sada je žena godine

Izvor: B92, 07.Dec.2014, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili su da će njen album biti totalna propast, a sada je žena godine

Mlada pevačica tejlor Svift je prvi put proglašena za ženu godine, a u intervjuu za magazin "Billboard“ govorila je kroz kakve je poteškoće prošla da bi izdala novi album.

Naime, album "1989“ koji obara sve rekorde prodaje smatra se njenim najboljim do sada, ali Tejlor otkriva da je morala dobro da se pomuči da bi on uopšte izašao.

Kako kaže, čelnici njene producentske kuće pokušavali su da je odgovore od naslovne strane omota CD-a, od naziva, ali i preslaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na pop muziku.

"Kada sam im rekla da sam snimila kantri album, svi su bili u panici. Zamolili su me da dodam bar tri kantri pesme ili da malo izmenimo neke numere kako bi bile u kantri duhu. Ja nisam želela da mešam ova dva žanra“, rekla je Tejlor.

Isto tako, bilo joj je predloženo da joj drugi tekstopisci odrade nekoliko pesama koje bi uvrstila na album, što je takođe odbila.

"Nikada neću biti neko ko će pevati tuđe reči. Pevam samo ono što sama napišem“, zaključila je, a očigledno je da nije pogrešila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.