Milica Pavlović NA METI ZBOG BUBULJICA! Sama je kriva što se FOTOŠOPIRA - šminkerka objasnila sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 18:46

Milica Pavlović NA METI ZBOG BUBULJICA! "Sama je kriva što se FOTOŠOPIRA" - šminkerka objasnila sve (FOTO)

Milica Pavlović je danas jedna od najpopularnijih pevačica, iako privatan život čuva samo za sebe, a nedavno se oprobala i kao glumica u seriji "Pevačica". Sada se našla na meti kritika zbog svog lica, tačnije šminke koja je isticala bubuljice na njenom licu.

Ona manje lepa strana popularnosti jeste i to što se poznatima zagleda svaki deo tela, prati svaki pokret, pa je to slučaj i sa pevačicom Milicom Pavlović.

Popularna šminkerka podelila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je video na svom Instagram profilu gde je stavila video na kom je Milica, a u prvom planu je njeno lice puno sitnih bubuljica.

Ona je pored tog videa stavila i veliki broj komentara koji su drugi pisali na račun pevačicinog lica.

- Jel ovo fasada? - glasio je jedan.

Drugi su se opet pitali ko je šminkao i zašto ne održava pravilnu higijenu i negu lica.

- Ako se našminkate adekvatno za studijsko osvetljenje, za snimanje emisije, ta šminka će na dnevnom svetlu, tj napolju, izgledati kao na licu Milice Pavlović. Koža ima teksturu. - rekla je šminkerka, a onda i stavila poređenje na svom licu.

- Što više šminka prekriva, što je više mat, to više izražavate teksturu lica. - dodala je ona.

Za kraj je rekla da količina isfrustriranih i nevaspitanih ljudi ne jenjava, ali ono što im je zajedničko sa pristojnim ljudima su nerealni standardi lepote kao i nerazumevanje toga kako različito osvetljenje drastično utiče na percepciju šminke.

Srbija Danas/TikTok@divacmarija/Prenela: J.Š.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.