Milica Milša otkrila kako je smršala; Ne odričem se obroka, a sad nosim dva broja manju garderobu

Izvor: B92, 02.Jun.2022, 11:31

Milica Milša otkrila kako je smršala; "Ne odričem se obroka, a sad nosim dva broja manju garderobu"

Naša glumica Milica Milša zvezda je aktuelne serije Igra sudbine, a samo pre nekoliko meseci odlučila je da smrša kako bi popravila svoje zdravlje.

"Otkad sam prestala da jedem velike porcije, drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije", rekla je ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Milica je otkrila da već duže vreme ne posećuje pekare, te se većinu vremena trudi da konzumira kuvanu hranu. Međutim, ne preskače obroke.

"Više ne doručkujem po pekarama i izbegavam hranu koju nam donose na snimanje. Ne odričem se obroka, samo ne jedem proste šećere i belo brašno. Nekad radim i po 12 sati dnevno, tako da ne stižem da kuvam, ali naručujem zdravu hranu. Za doručak jedem ovsenu kašu, ili jaja, ili integralne projice. Za ručak volim junetinu ili teletinu sa povrćem. Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca", iskrena je bila glumica.

Milica Milša je istakla da je sada zadovoljna svojim izgledom, jedino joj je žao što zbog napornih snimanja ne stiže da trenira ili šeta, ali ne planira da odustane od zdrave ishrane kako bi do odmora dovela liniju do savršenstva, a onda će, kako i sama kaže, da se malo opusti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.