Mila je na rubu pucanja zbog Eštona Kučera - danima STREPI ZBOG OVOGA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 23:32

Mila je na "rubu pucanja" zbog Eštona Kučera - danima STREPI ZBOG OVOGA?!

Glumica je zabrinuta.

Glumci Ešton Kučher i Mila Kunis vrlo brzo su postali omiljeni holivudski par otkako su zajedno, no Eštonov bivši brak sa 16 godina starijom glumicom Demi Mur ne prestaje biti izvor tema šuškanja, pogotovo otkako je Demi objavila memoare u kojima je bivšeg supruga prikazala kao nevernog i bezosećajnog.

Njena otvorenost prema otkrivanju neugodnih detalja iz prošlosti navodno ponovno stvara veliku nervozu kod Mile, koja se boji da bi Demi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogla otkriti još "prljavih" tajni o Eštonu u svojoj novoj knjizi.

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

- Mila je na rubu "pucanja" zbog plana Demi Mur da otkrije sve tajne iz kreveta koja je delila sa Eštonom u braku - rekao je Milin zabrinuti prijatelj koji je želeo da ostane anoniman i dodao:

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 - Mila se već osećala poniženo kad je Demi prošle godine objavila memoare, i sad joj se diže kosa na glavi od pomisli da će otkriti još tajni o njihovom se*sualnom životu. Najgore od svega je to što ne može da spreči Demi da to uradi - rekao i dodao kako se Mila, koja sa Eštonom ima sina i kćerkicu, uvek osećala nesigurno u vezi zbog Demi, ali se trudila da to ne pokazuje.

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.