Mila i Ešton na stubu srama: 275 miliona dolara u humanitarne svrhe, a deci ni centa

Izvor: B92, 02.Apr.2023, 08:54

Mila i Ešton na "stubu srama": 275 miliona dolara u humanitarne svrhe, a deci "ni centa"

Glumica Mila Kunis i njen suprug Ešton Kučer još jednom su šokirali javnost svojim načinom vaspitavanja dece.

Naime, kako prenose strani mediji, slavni holivudki par je odlučio da svoje celokupno bogatstvo, koje se procenjuje na 275 miliona dolara, donira u humanitarne svrhe.

To znači da Ešton Kučer i Mila Kunis ne nameravaju da svojoj deci ostave "ni jedan dolar", a razlog tome je, kako je istakao par, želja da ne postanu razmažena derišta, već sami da zarađuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoj novac.

"Neću da pravim račun u banci za njih. Naš novac ćemo donirati raznim dobrotvornim organizacijama", rekao je Kučer, a prenosi "Insider".

Njihovaa odluka da podižu radno sposobnu decu, tako što će im ukinuti porodično bogatstvo, naišla je na mnogobrojne krikike ljudi na društvenim mrežama.

"Zamisli da si dovoljno srećan da se rodiš u bogatoj porodici, a onda ti tvoji roditelji kažu:'Mi smo bogati, nisi ti'", glasio je jedan komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.