Treća sreća: Mik Džeger i 43 godine mlađa balerina su se verili

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 10:53

Treća sreća: Mik Džeger i 43 godine mlađa balerina su se verili

Frontmen legendarne grupe "The Rolling Stones" Mik Džeger (79) i njegova partnerka Melani Hemrik (36) zvanično su se verili. Trebalo bi napomenuti da je ovo Džegerova treća veridba, a videćemo da li će biti i treće venčanje.

Lepu vest preneli su svi svetski mediji, a izvor blizak britanskom tabloidu "The Mirror" je istakao da je Melanina porodica, i te kako, zadovoljna veridbom.

"Melani je rekla svojim prijateljima da se verila za Džegera. Jasno je da je njen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prsten verenički. Takođe, Melanina porodica je svesna činjenice da se ona verila za Džegera i jako su srećni", rekao je izvor, te dodao da par, trenutno, ne razmišlja o ceremoniji venčanja.

"Trenutno nemaju planove za venčanje, ali Melani znači mnogo što se verila za Mika".

Podsetimo, pre par dana Džeger i Hemrikova prisusvovali su tradicionalnoj zabavi baletske kompanije "American Ballet Theatre". Tada je prvi put primećen verenički prsten na ruci lepe balerine, ali par tada nije komentarisao navode.

Međutim, istina je izašla na videlo, a Mik Džeger i Melani Hemrik nisu dugo mogli da kriju lepe vesti.

Mik Džeger ima sedmoro dece sa pet različitih žena. Njegovo najstarije dete, ćerka po imenu Karis, ima 52 godine i rođena je iz kratke veze sa glumicom i pevačicom Maršom Hant.

Nakon toga, dobio je ćerku Džejd, koja sada ima 51 godinu, i to sa bivšom suprugom Bjankom, sa kojom je bio u braku od 1971. do 1978. godine.

Džeger, takođe, ima četvoro dece sa Džeri Hol - dve ćerke: Elizabet, 39 i Džordža, 32, kao i dva sina - Džejms, 37, i Gabrijel, 25.

Mik i Džeri imali su nezvaničnu ceremoniju braka na Baliju 1990. koja je kasnije proglašena nevažećom.

Mik (79) i Džeri prekinuli su svoju vezu kada se saznalo da je Mik prevario svoju suprugu sa brazilskom manekenkom Lusijanom Himenez. Ona je Džegeru rodila sedmo dete - Lukasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.