Mesec u Jarcu donosi DRAMATIČAN PERIOD za sve nas: Astrolog UPOZORAVA - spremite se na povlačenje i BRIGE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 21:40

Mesec u Jarcu donosi DRAMATIČAN PERIOD za sve nas: Astrolog UPOZORAVA - spremite se na povlačenje i BRIGE

Mesec u Jarcu donosi jedan veoma buran period. Ipak, to ne mora nužno da znači samo loše…

- U subotu imamo Mesec u Jarcu koji će doneti ozbiljnost, povlačenje, rezervisanost ali i brige. Najbolje možete iskoristiti ovaj dan ukoliko se posvetite nekom svom dugoročnom cilju kao i zahtevnim obavezama.

- Lakše vam je da preuzmete odgovornost za svoj život pa možete resavati neke životne situacije i probleme. Razgovori mogu biti većinom ozbiljni. Površne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teme vas ne interesuju, a može se dogoditi da se spontano nametnu neka važna pitanja.

Sunce ulazi u znak Vage što će na svesnom nivou doneti fokus na temu partnerskih odnosa i poslovnih saradnji - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.