Melanija Tramp u kaputu od 600.000 dinara! Svi se pitaju ZAŠTO ga je ukombinovala sa OVIM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija Tramp u kaputu od 600.000 dinara! Svi se pitaju ZAŠTO ga je ukombinovala sa OVIM! (FOTO)

Može li to i bolje?

Prva dama Amerike, Melanija Tramp, uvek se pojavljuje u veoma zanimljivim odevnim kombinacijama. Ipak, ovaj put je naišla na kritiku pojedinih ljudi, za koju s druge strane neki kažu i da je potpuno neopravdana.

Melanija je obukla belu haljinu, ali ju je ukombinovala sa takođe belim dubokim čizmama, koje su ovaj put delovale diskutabilno. S obzirom na to da je haljina užeg kroja, očekivalo se da će se Melanija odlučiti za nešto elegantniju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << varijantu obuće.

Čizme koje je ona odabrala su šire u listu, sa debelom petom, pa deluju nekako grubo uz tu haljinu i kaput koji inače košta "tričavih" 600.000 dinara.

Kaput je od najfinijeg kašmira modne marke "Lori Piana", što sudeći po nekim kritičarima ipak zahteva drugačiji tip obuće.

Šta vi mislite?

Melania Trump stuns in white as she returns to Washington with Donald amid Iran tensions pic.twitter.com/VlUtsul9GM

— 24HRNEWSWORLD.COM (@24hrnewsworld) January 7, 2020

What is Trump

whispering to Melania? pic.twitter.com/fK64eue8ho

— Mystery Solvent (@MysterySolvent) January 6, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.