Megan Markl ima komplikacije u trudnoći

Izvor: B92, 05.Jun.2021, 12:08

Megan Markl ima komplikacije u trudnoći

Pre dolaska devojčice, Megan Markl i njen suprug Hari nastoje da se maksimalno posvete sinu Arčiju, koji jedva čeka da postane stariji brat.

"Megan ne spava, ima užasne mučnine i zbog svega toga je morala da otkaže skoro sve obaveze. Ovu drugu trudnoću mnogo teže podnosi", ispričao je izvor za "InTouch Weekly".

Bivša glumica već ima sina Arčija (2), a da im stiže pojačanje u porodicu obavestili su javnost u februaru ove godine. Podsetimo, vojvoda i vojvotkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od Saseksa su se preselili karajem 2020. iz Velike Britanije u Kaliforniju i napustili su kraljevske obaveze i dužnosti.

Sada se trude da što više vremena posvete sinu pre nego što dođe ćerka: "Odlaze u šetnje zajedno, idu na plažu, provode vreme u bašti. Arči obožava kupanje pa je često u bazenu. Hari ga jedva čeka da nauči da pliva. Dečak je nestrpljiv i želi da upozn sestru što pre. Vrlo je brižan i napredan za svoje godine", komentarisao je izvor za strane medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.