Matursko veče pod lupom modnog vremeplova

Izvor: Studnel.com, 02.Jun.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matursko veče pod lupom modnog vremeplova

Matura predstavlja jedan od najvažnjih trenutaka u životu svakoga od nas. Slavila se godinama unazad. Naše bake i deke, roditelji, pa mi, sa ushićenem smo se pripremali i provodili to veče sa dragim ljudima.
Sama matura je raskrsnica gde pravimo bitne korake u našim životima i datum koji se večito pamti. To je ostalo i danas. Međutim, proslava maturske večeri se vremenom menjala, baš kao i priprema za to nezaboravno veče.

Foto: www.maintoday, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << www.pinterest.
Maturski balovi 90-ih godina bili su na sebi svojstven način posebni i drugačiji. Maturske toalete i odela uglavnom su bila unikatna i šila su se po meri. Maturanti su se se spremali kod kuće uz pomoć porodice i prijatelja. Nisu se angažovali profesionalni šminkeri i frizeri kao danas. Sve je bilo svedeno, dok današnji maturanti stavljaju akcenat na stajling i atraktivan izgled. Glamurozan izgled poput diva na crvenom tepihu je neizbežan, kao i poziranje.
Pored imidža maturanata koje se znatno promenio, promenio se i sam događaj. Matursko veče postalo je ekskluzivan događaj – velika žurka sa aktuelnom muzikom, ali je svakako ostalo jedno nezaboravno veče koje ćemo pamtiti zauvek.
U galeriji ispod teksta pogledajte fotografije sa matura nekad i sad.
 
 
 

maturahaljinematursko vecehaljine za svecane prilike

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.