Marko je ŠOKIRAO sve kada je UZEO PREZIME SVOJE ŽENE - Sada su uhvaćeni zajedno i konačno je JASNO zašto je to URADIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 13:30

Marko je ŠOKIRAO sve kada je UZEO PREZIME SVOJE ŽENE - Sada su uhvaćeni zajedno i konačno je JASNO zašto je to URADIO

Slavna glumica dugo se nije mogla videti u javnosti sa suprugom Markom, no sada su ih paparaci ipak uhvatili i istina o njihovom braku isplivala je na videlo.

Slavna glumica Zoe Saldana retko se može videti u javnosti sa svojim suprugom Markom Peregom, s obzirom da se svojski trude da svoju intimu sačuvaju od radoznalih pogleda, no ovog puta, nisu uspeli da pobegnu budnom oku paparaca.

Par je fotografisan nakon romantične večere, a kako stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stoje, među njima su emocije i dalje jake, čak i 11 godina nakon venčanja.

Ovako nešto retkost je u Holivudu, te ne čudi što su fanovi glumice oduševljeni njenom ljubavnom pričom.

Podsetimo, svojevremeno su mnogi bili iznenađeni kada je Marko odlučio da uzme prezime svoje žene nakon venčanja. Mediji su tada brujali o njegovoj odluci, međutim, on se nije previše obazirao na komentare.

"Pokušala sam da ga odgovorim od toga. Rekla sam mu: 'Ako uzmeš moje prezime, bićeš manje muževan u očima umetnika, latino muškaraca, sveta', ali Marko me je pogledao i rekao: 'Ah, Zoe, to me stvarno ne dotiče!'", rekla je Zoe 2013. godine.

Da njegov postupak nije nešto što se često viđa i što je opšte prihvaćeno svesna je i sama Zoe. Ovim postupkom umetnik je postao redak primer među poznatim muškarcima koji su se odlučili na takav korak.

Објава коју дели Zoe Saldaña (@zoesaldana)

Zoe i Marko danas žive miran život i retko se mogu videti u javnosti, iako glumica ima običaj da podeli s vremena na vreme porodične fotografije.

Par ima i troje dece, te su veoma zaokpljeni roditeljskim obavezama, ali ipak nalaze vreme i za sebe i tako održavaju romansu i privlačnost živom i nakon više od decenije ljubavi.

Srbija Danas/Wanted.rs/Prenela: J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.