Marija Kilibarda pokazala dečka: Ne kriju sreću, ovo je Bane kog je krila od javnosti FOTO

Izvor: B92, 19.Feb.2022, 15:01

Marija Kilibarda pokazala dečka: Ne kriju sreću, ovo je Bane kog je krila od javnosti FOTO

Voditeljka Marija Kilibarda po prvi put je pokazala svog dečka kog je dugo krila od javnosti.

Na Instagram profilu voditeljka emisije "Sve u svemu" je podelila sliku sa Branislavom Vučelićem kojim uživa već godinu i po dana.

Fotografija je izazvala veliki broj komentara: "Jao, koliko ste medeni", "Koliko ste lep par", "Srećno vam bilo, mačići"...

Pevačica Nina Badrić je napisala "poslala" srca, kao i glumica Kalina Kovačević.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marija je u novambru za Prvu.rs izjavila da je bila na romantičnom putovanju u Toskani: "Sve je to samo po sebi dovoljno romantično, a još kada si sa nekim koga voliš to je onda prava stvar. Ovog puta sam ja bila zadužena za romantična iznenađenja pošto je mom dragom bio rođendan, pa je ta Toskana ustvari bila moje iznenađenje za njega".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marija Kilibarda konačno pokazala izabranika

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2022, 12:03

Marija Kilibarda, posljednjih godinu i po dana uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem koga je dugo krila od javnosti. Voditeljka ne voli previše da priča o svom privatnom životu, zbog čega ni javnost nije bila upućena u izgled njenog izabranika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.