Marija 4 godine nije koristila ŠAMPON! Ona kaže, a njena kosa potvrđuje, da su samo 2 sastojka IZ KUHINJE potrebna za ZDRAVI SKALP

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 13:50

Marija 4 godine nije koristila ŠAMPON! Ona kaže, a njena kosa potvrđuje, da su samo 2 sastojka IZ KUHINJE potrebna za ZDRAVI SKALP

Dok je koristila hemikalije kosa joj je bila suva i stalno se sastila, a sada je pere jednom nedeljno!

Verujemo da i vi mučite s masnim temenom - problem s kojim se mnogi muče. Ako je tako, onda vam je dobro poznata situacija: operete kosu, a ona je već sutradan masna i spremna za pranje?

Brzo prljanje kose dešava se zbog masnog temena ili dubinske prljavštine.

Dubinsku prljavštinu vrlo je lako ukloniti jednostavnim, ali učinkovitim domaćim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šamponom.

Potrebno

Korak 1

Pomešati sastojke

Tri kašičice soda bikarbone i osam kašika mlake vode potrebno je dobro promešati kako biste dobili pastu.

Korak 2

Pranje kose

Operite kosu prvo šamponom kojim inače perete, a zatim ispilingujte teme pastom koju ste napravili.

Korak 3

Ispiranje

Teme dobro isperite, a zatim ostavite masku za kosu da odstoji na vrhovima 3-5 minuta.

Marija koja je korostila ovaj domaći šampon kazala nam je da gotovo 4 godine nije upotrebila onaj iz drogerije, te da joj je kosa sada izuzetno sjajna, bujna i zdrava, a kao najvažnije ističe da se opadanje svelo na minimum.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.