Margo Robi prekršila sopstveno pravilo, njeno poslednje izdanje je pun pogodak FOTO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 18:32

Margo Robi prekršila sopstveno pravilo, njeno poslednje izdanje je pun pogodak FOTO

Glumica Margo Robi nije propustila reviju modne kuće "Šanel" u Los Anđelesu, a za tu priliku je obukla vrlo odvažnu odevnu kombinaciju.

Jedna od najlepših plavuša Holivuda je odabrala crni brusthalter koji je uparila sa farmerkama i metalnim prslukom. Celokupnom izgledu dodala je Šanelovu torbicu – jedan od prepoznatljivih simbola pomenute modne kuće.

Kad je reč od frizuri, Margo se odlučila za talasastu kosu, a trebalo bi napomenuti da nije odstupila od svog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neutralnog načina šminkanja za posebne prilike, te je i ovog puta odabrala prirodne "nude" tonove.

Sudeći po fotografijama, ali i njenim dosadašnjim izdanjima, ovo je najodvažniji potez Margo u domenu odevnih kombinacija za posebne prilike. Glumica je "prekršila" pravilo svedenog načina oblačenja, a ova modna kombinacija je pun pogodak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.