Manekenka viri iz preglomazne toalete: Ešli Grejem se skoro ne vidi od haljine FOTO

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 10:27

Manekenka "viri" iz preglomazne toalete: Ešli Grejem se skoro ne vidi od haljine FOTO

Frizura i šminka su izgledali krajnje ležerno, jer ceo fokus njenog stajlinga je ipak na haljini. A opet, stiče se utisak da je haljina "progutala" Ešli...

U Kanu, na premijeri filma Club Zero, manekenka se opredelila za krajnje dramatičnu haljinu, sačinjenu od silnih nabora i draperija. Preglomazna toaleta sastoji se od crnog uskog dela, koji "viri" iz velike mase nabranog materijala.

U aprilu ove godine je Ešli Grejam je proglašena za najseksepilniju ženu na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetu u 2023. godini prema časopisu "Maksim".

Ešli je predstavnica "pokreta koji podseća ljude da treba da prihvate sebe onakvima kakvi jesu", a mnogi u njoj pronalaze inspiraciju, jer je svojim oblinama promenila način na koji se gleda žensko telo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.