Manekenka umalo nije postala žrtva silovanja

Izvor: B92, 08.Okt.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka umalo nije postala žrtva silovanja

Južnoafrička manekenka i TV zvezda Šaši Najdo odlučila je da otvoreno progovori o pokušaju silovanja koji je doživela pre skoro mesec dana.

Jedini razlog zbog kog je ona odlučila da progovori jeste želja da poveća svest ljudi o merama predostrožnosti.

Šaši je ispričala da je te septembarske večeri ostala sama kod kuće, a da su zbog vrućina vrata njene spavaće sobe ostala otvorena.

“Potpuno neoprezno s moje strane. Nakon ponoći me je probudio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nepoznati mladić koji mi je stavio ruku na usta i pokušao da me svuče. Borila sam se sa njim, iako je bio jači od mene! Tada sam tek shvatila da sam pravi borac, iako sam ranije sumnjala u to. Kada nije uspeo da me siluje, ukrao je nekoliko telefona i drugih uređaja iz kuće i pobegao. Srećom, nije bio naoružan, inače ne smem ni da pomislim šta bi bilo”, ispričala je detaljno o stravičnoj noći.

View on Instagram

Lepa manekenka je izjavila da su povrede na njenom telu zarasle brzo, ali da će joj ovaj događaj ostati urezan u sećanje za čitav život.

Ona je apelovala na javnost da svi porade na merama opreza, jer očigledno niko nije siguran.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.