Manekenka potvrdila vezu sa 20 godina starijim Bredom Pitom: Da li je ovo dokaz? FOTO

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 18:38

Manekenka potvrdila vezu sa 20 godina starijim Bredom Pitom: Da li je ovo dokaz? FOTO

Devojka po imenu Ines de Ramon, inače nova devojka holivudskog šmekera Breda Pita uslikana je sa ogrlicom na kojoj nosi slovo “B” – što je za mnoge prva zvanična potvrda da je osvojila srce najpoželjnijeg muškarca na svetu, pišu svetski mediji.

Već mesecima spekulacije okružuju Breda i Ines, manekenku i dizajnerku nakita, da su u emotivnoj vezi, a prvi put su povezani krajem 2022. godine.

Ines su paparaci uslikali u neobaveznoj šetnji Los Anđelesom sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svojim psom, natovarenom torbom za kupovinu, smutijem – i ogrlicom sa Bredovim inicijalom.

Nemačka manekenka bila je obučena u crnu odeću, sa kratkim topom koji pokazuje njene trbušnjake.

Na jednostavnoj srebrnoj ogrlici, koja je visila oko njenog vrata, nosila je slovo “B” – što bi se sigurno moglo odnositi na bilo kog člana porodice ili voljenu osobu, ali bi takođe moglo da se odnosi na Breda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.