Manekenka otkrila jezivu dijetu zbog koje je bila kao kost i koža: Evo kako izgleda danas FOTO

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 09:57

Manekenka otkrila jezivu dijetu zbog koje je bila kao kost i koža: Evo kako izgleda danas FOTO

Manekenka Beverli Džonson priznala je da je početkom sedamdesetih godina prošlog veka intenzivno konzumirala narkotike, te da je praktikovala dijetu koja se sastojala od "kokaina, činije pirinča i dva jajeta dnevno".

Beverli, koja slavi 50 godina od kada je postala prva crna žena koja se pojavila na naslovnici "Voga", za "Page Six" je priznala da je uzela lek za "smanjivanje apetita" nakon što su je ljudi iz modne industrije naterali da izgleda "isklesano do kostiju". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Nismo znali da kokain izaziva zavisnosti svi su koristili droge. Međutim, za nas modele se koristila posebna droga u kombinaciji sa našim izgladnjivanjem".

"Sećam se da sam jela dva jajeta i činiju smeđeg pirinča dnevno. Drhtala bih u taksiju i zaustavljala bih vozača, jer sam morala da jedem kesicu M&M‘s bombona", dodala je.

Ozbiljnost svoje situacije shvatila je tek kada je njena majka iznela ogledalo, kako bi videla svoj odraz u njemu. Tada je prvi put videla svoje kosti, a prizor, tvrdi Džonson, bio je poziv za "buđenje".

Sada ne konzumira droge više od 50 godina.

Trenutno, 71-godišnjakinja vodi "one-woman show" pod nazivom "Beverly Johnson in Vogue". U šouu govori o svojoj manekenskoj i glumačkoj karijeri, porodici, ljubavnicima i odrastanju u Bufalu, kao i odavanju počasti legendarnim ženama pre i posle nje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slavna manekenka šokirala priznanjem: "Godinama sam večerala jaja, pirinač i kokain"

Izvor: B92, 18.Jan.2024

Američka manekenka Beverli Džonson šokirala je priznanjem da se njena ishrana sastojala od kokaina, pirinča i jaja...U intervjuu za časopis Page Six ona je rekla da je postala zavisna od kokaina početkom 1970-ih. "Nismo znali da kokain izaziva zavisnost. Ranije su se svi drogirali, a manekenke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.