Manekenka i ragbista na odmoru: Zaljubljeni i posle 10 godina braka

Izvor: B92, 17.Jul.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka i ragbista na odmoru: Zaljubljeni i posle 10 godina braka

Jedna od najpoznatijih i najlepših brazilskih manekenki i njen suprug, poznati ragbista, odmor provode na Kosta Riki.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi uživaju na porodičnom odmoru, a iako su nedavno proslavili 10 godina braka, manekenka i ragbista uživaju u ljubavi kao da su na početku veze.

Žizel i Tom uslikani su na plaži kako razmenjuju nežnosti. Poznati par na fotografijama izgleda kao zaljubljenji tinejdžerski par.

38-godišnja manekenka i 41-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač "England Patriots-a" u februaru su proslavili 10. godišnjicu braka i ponosni su roditelji devojčice Vivijan i dečaka Benjamina.

Podsetimo, Žizel je vezu sa Tomom započela posle raskida petogodišnje veze sa glumcem Leonardom Di Kaprijem.

U decembru 2006. godine upoznala je Toma preko zajedničkog prijatelja. Par se upoznao "na slepo".

Venčali su se 2009. godine u Kaliforniji, a dva meseca kasnije održali su još jednu ceremoniju upravo u Kosta Riki, kojoj se rado vraćaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.