Manekenka Naomi Kembel POSTALA MAJKA u 53. godini, pa poslala JAKU PORUKU Nikad nije kasno da postaneš majka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 22:21

Manekenka Naomi Kembel POSTALA MAJKA u 53. godini, pa poslala JAKU PORUKU "Nikad nije kasno da postaneš majka!"

Ova vest je posebno značajna jer je ikona modne piste postala inspiracija za sve žene koje žele da postanu majke, bez obzira na godine.

Naomi Kembel, ikona svetskog modelinga, nedavno je ostvarila neverovatnu radost postavši majka u svojoj 53. godini. Vest o dolasku njenog drugog deteta objavljena je na njenom Instagram profilu, izazivajući oduševljenje širom sveta.

Naomi je podelila predivnu fotografiju na kojoj nežno ljulja svog novog dečaka, dok je njena ćerkica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ima samo jednu godinu, sa puno ljubavi drži za ruku.

Uz sliku, Naomi je ispisala emotivne reči koje su dirnule mnoge.

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

U svom dirljivom Instagram postu, manekenka je istakla da nikada nije kasno postati majka. Izrazila je beskrajnu ljubav prema svom malom sinu i opisala ga kao pravi blagoslov od Boga. Oduševljena i zahvalna, Naomi je dobrodošlicu poželela svom predivnom dečaku.

- Moje malo drago, znaj da si voljen preko svake granice i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojim prisustvom, Pravi dar od Boga, blagosloven! Dobrodošao dečače. Nikad nije kasno da postaneš majka - napisala je Naomi.

Njena hrabrost da se otvori ove lične radosti izazvala je lavinu poruka podrške i čestitki koje su stizale sa svih strana. Mnogi su se divili njenoj hrabrosti i odlučnosti da ostvari majčinstvo u kasnijim godinama.

Ipak, Naomi nije otkrila ime koje je odabrala za svog sina, ostavljajući nas u iščekivanju.

Ova vest je posebno značajna jer je Naomi Kembel postala inspiracija za sve žene koje žele da postanu majke, bez obzira na godine. Ona nam je pokazala da ljubav prema detetu ne poznaje granice i da je majčinstvo predivan dar koji se može ostvariti u bilo kojem životnom trenutku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.