Manekenka Kivi moli za pomoć kako bi mogla da vidi ljubav svog života

Izvor: B92, 07.Feb.2020, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka Kivi moli za pomoć kako bi mogla da vidi "ljubav svog života"

Manekenka Kivi je pokrenula stranicu "Givealittle" kako bi prikupila novac da odleti u San Francisko i poseti "ljubav njenog života".

Lea Pao kaže da je letos upoznala svog dečka Semija Abu-Hidžaba, ali da mu je radna viza istekla krajem januara i da je morao da se vrati u SAD.

"Priča se ipak ne završava tu", napisala je Pao na svojoj stranici "Givealittle".

"Oboje smo odlučili da održavamo vezu na daljinu. Budimo iskreni, oboje zaslužujemo ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i jedno drugo i mrzeli bismo sebe ako ne bismo pokušali."

Pao, koja je bila nagažovana na novozelandskom fešn viku, rekla je da će prikupljeni novac "otići na slatke stvari za parove, na pozive, hranu, letove, izlete, kupovinu, turističke stvari itd."

"Naravno da ću uštedeti svoj novac, ali novac koji veliki broj ljudi bude uplatio će biti od velike pomoći i drugima.

"Planiram da putujem u maju", rekla je ona.

Na Instagram nalogu Pao je navela da je i "ranije bila zaljubljena, ali da je ovaj čovek drugačiji".

Navela je da će njeni pratioci moći "bukvalno da putuju sa njima" uz pomoć fotografija koje će objaviti na Instagramu.

"Bili smo prilično otvoreni u vezi nas na mreži, tako da tačno znate šta se događa", napisala je ona. Do sada su iz fonda podigli tek 300 od prikupljenih 2000 dolara.

U intervjuu za VIVA početkom ovog meseca, Abu-Hidžab, koji je inače fizioterapeut, otkrio je da voli Pain akcent i sleng koji koristi i činjenicu da je "uvek 100 odsto svoja".

"Ne plašimo se da budemo blesavi jedno prema drugom, što stvari čini zabavnijim", rekao je za magazin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.