Mama se priključila popularnom izazovu na TikToku i RAZBESNELA SVE: Da li su lajkovi vredni da na ovaj način MALTRETIRAŠ DETE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 07:23

Mama se priključila popularnom izazovu na TikToku i RAZBESNELA SVE: "Da li su lajkovi vredni da na ovaj način MALTRETIRAŠ DETE?!"

Internet se usijao!

Jedna majka iz Velike Britanije izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama pošto je iskoristila svoje tek prohodalo dete kako bi odgovorila na popularni izazov, i to tako što ga je polila šoljom mleka!

Polivanje mlekom je izazov za kojim su korisnici "Tik Toka" bikvalno poludeli, pa je sve veći broj snimaka kako jedni druge polivaju tom tečnošću uz popularnu pesmu "Pour the milk".

I možda ovaj video ne bi bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toliko popularan, da žrtva razigrane majke koja je želela da učestvuje u izazovu nije bila njena tek prohodala beba!

Na snimku se vidi dve odrasle žene i jedno dete kako igraju uz popularnu pesmu, dok njih dve u rukama drže šolje sa mlekom koje u jednom trenutku prazne bebi na glavu. Iznenađena reakcija prestravljenog deteta koje je briznulo u plač i panično maše rukama bila je trn u oku na hiljade korisnika.

- Da li su lajkovi vredni da na ovaj način maltretiraš dete - napadali su je korisnici, dok su je drugi branili kako je to "samo mleko" i kako detetu ništa neće biti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.