Mama otkrila kako uspeva lako da nagovori decu da jedu povrće

Izvor: B92, 22.Jan.2022, 10:10

Mama otkrila kako uspeva lako da nagovori decu da jedu povrće

U videu koji je pregledan više od 1,8 milijona puta, Emi kaže da je njen trik u tome da jede povrće pred decom, a onda ponudi i njih. Pokazuje koliko je to jednostavno...

Ako se trudite da nagovoriti decu da jedu povrće, onda jedna mama ima rešenje za vas. Emi je podelila jednostavan način kako uspeva da 'prevari' svoju decu, a to uključuje jedenje povrća ispred njih.

Pokazuje koliko je to jednostavno - prilazi svom sinu koji sedi na sofi, s paprikom u jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ruci. Dok ga pita za igru, počinje da jede papriku i nudi mu malo. Bez buke, on uzima komadić i počinje da ga jede.

Taj postupak ponavlja i sa devojčicama, koje takođe uzimaju povrće. Njen trik su pohvalili mnogi, piše Mirror.

"Naučna je činjenica da hrana ima bolji ukus iz ruke mame ili s njenog tanjira", bio je jedan komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.