Mama ih pretvorila u zvezde: Da li su one najlepše sestre na svetu?

Izvor: B92, 06.Jan.2018, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama ih pretvorila u zvezde: Da li su one najlepše sestre na svetu?

Majka sedmogodišnjih bliznakinja, Lee Rouz i Ave Marije, pretvorila ih je u zvezde, samo sedam meseci nakon što im je otvorila Instagram profil. One su proglašene najlepšim devojčicama na svetu, od strane korisnika društvenih mreža.

Amerikanke Lea Rouz i Ave Marija dobile su neverovatnih 139.000 pratilaca, od kada je njihova majka Džeki Klement počela da objavljuje njihove fotografije na Instagramu.

Poznate kao bliznakinje Klements, one su potpisale ugovore sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve modne agencije, sarađivale su sa brojnim dečjim modnim brendovima i magazinima, nakon što ih je majka pitala da li žele da se bave manekenstvom.

"Predložila sam svoju ideju ćerkama, da svoje časove plesa i plivanja, koje su imale svake nedelje, zamene modelingom,. Nije mi iznenadilo kada su skočile od radosti, jednostavno nisu mogle da iščekaju da počnu da rade", napisala je Džeki.

Nedelju dana pre katoličkog Božića, one su uradile šest poslova a, kako kaže njihova majka, "uživale su u svakoj sekundi".

Devojčice su korisnici interneta proglasili najlepšim devojčicama na svetu, te su Lea i Ava tako stale rame uz rame sa Anom Pavagi. Lepa Ruskinja ima 464.000 pratilaca, sa osam godina je sarađivala sa Vogom i takođe je dobila titulu najlepše devojčice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.