Izvor: B92, 24.Jun.2023, 18:32

Malo kontakta, mnogo strasti: Najbolje poze u seksu tokom letnjih vrućina

Seks je ‘vruć’, a letnje vrućine nisu idealne za igrice u spavaćoj sobi. Tokom toplotnog talasa možete uživati u razmeni strasti sa svojim partnerom, uz minimalne kontakte, a ovo su najbolje poze za to.

1. Pereca

Pereca pozu trebali bi isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno oznojiti. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac ‘zajaše’ njenu nogu koja je na podu te prodire unutra. Kod ove poze je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

2. Pseća poza

Namestite ventilator, odnosno klimu da duva prema vama tokom seksa pa ćete se manje oznojiti. Kod ove poze je dobro i što u njoj muškarci najbrže dolaze do vrhunca pa seks neće dugo trajati, a sam položaj ne zahteva mnogo kontakta.

3. Stojeći

Ova poza je idealna za tuš kabine ili kade pa se prepustite strastima pod osvežavajućim mlazom vode iz tuša. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može i savinuti u struku i pridržavati se rukama za tlo ili obližnju površinu.

4. Tačke

U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima pa ćete se i minimalno znojiti. Muškarac sedne na ivicu kreveta, a žena mu sedne u krilo okrenuta od njega pa se onda osloni rukama na pod.

5. Školjka

Ovaj seksualni položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako je koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Poza podrazumeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.