Mali TRIKOVI koji će vam spasiti dan - CAKE za šminkanje, negu i KOSU, dobro zapamtite ovo, TREBAĆE vam

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 19:06

Mali TRIKOVI koji će vam spasiti dan - CAKE za šminkanje, negu i KOSU, dobro zapamtite ovo, TREBAĆE vam

Znate i sami onaj osećaj kada negde žurumo, a vidimo u ogledalu ogroman izrastak, ili tamne podočnjake. Bez brige, ima rešenja i za to.

Planirali ste celokupan izgled za specijalnu priliku nedeljama. Znate kakvu ćete imati frizuru, šminku i garderobu, a onda se desi nešto nepredviđeno. Ali bez brige i drame! Spremili smo sve bjuti savete koji mogu da vam zatrebaju.

Slepljene trepavice

U pokušaju da dobijete dramatičan izgled trepavice, naneli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste previše slojeva maskare koji su slepili trepavice, pa sve izgleda teško i neujednačeno? Ne brinite, uzmite pamučni tupfer, natopite ga micelarnom vodom i pritisnite trepavicu. Držite ga nekoliko sekundi i skinućete višak maskare. Ne trljajte, da ne biste razmazali šminku.

Tamni podočnjaci

Uživajte u sezoni žurki i proslava, često izlazite, malo spavate i verovatno ste dobili tamne podočnjake, ili su još naglašeniji ako ih i inače imate. Tu je korektor za posvetljenje podočnjaka. Bitno je da je lagan da se ne bi nakupljao u finim linijama i burama, a da ujedno hidrira osetljivo područje oko očiju.

Prerasli nokti

Gel manikir je sjajna stvar, ali loša strana je kad nokti porastu. Ako ste radili nokte pre nekoliko nedelja, između zanoktica i laka počeće da se pojavi razmak koji se samo povećava kako vreme prolazi. Ako niste na vreme zakazali korekciju, izaberite lak u boji onog koji već imate i nanesite na nokat da zamaskirate rupu. Kad se osuši, nanesite završni sloj visokog sjaja.

Izrastak

Zakasnili ste da zakažete termin kod frizera ili nemate vremena da se sami ofarbate? Ne brinite. Sprej u boji vaše kose instant će pokriti sede i izrastak ujednačiti sa bojom. Magično. Za koju sekundu problem rešen.

Usne boje vina

Sezona crvenog vina je otvorena, ali fleke na usnama ne želimo. Da predupredite fleke, temeljno nanosite balzam na usne. Ako vam se fleke ipak pojave, nanesite piling za usne i istrljajte ih. Ako vam se to desi kad ste van kuće, i za to imamo rešenje. Uzmite kesicu šećera, nanesite balzam na usne i izmasirajte ih šećerom. Ako ste na nekom prijemu, nanesite ponovo karmin, usne će biti čiste i mekane.

Srbija Danas/ Blic/ Milica lekić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.