Majka dvoje dece sada izgleda bolje nego u dvadesetima – u čemu je caka? FOTO

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 15:25

Majka dvoje dece sada izgleda bolje nego u dvadesetima – u čemu je caka? FOTO

Belinda Norton iz Australije (41), majka dvoje dece, tvrdi da je za mladalački izgled, pored zdrave ishrane, potrebno da negujete i svoj duh.

Kako je jednom prilikom istakla za strane medije, pozitivan način razmišljanja, ali i ljudi koji vas okružuju su neophodni da celokupno biće ostane mlado - kako u duši, tako i u telu.

"Ništa te tako ne podigne kao dobra trač partija sa drugaricom, zajednički odlazak u teretanu ili večernju šetnju. Ženama su potrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolje drugarice, jer su one najbolja antistres terapija koju jedna žena može poželeti!"

Kada je reč o ishrani, Belinda iz Australije se pridržava zdravih namirnica.

"Jedite zdravu hranu koja hrani i neguje vaše telo. Jedite šest obroka dnevno ali da porcija na tanjiru bude veličine vaša dva dlana", kaže ona, te dodaje da su borovnice zaslužne za njen mladalački izgled.

Pored borovnica, Belinda jede spanać, badem, losos i ostalo povrće. Industrijski obrađenu hranu ne jede, a brojanje kalorija smatra pogrešnim načinom držanja dijete.

Belinda, takođe, savetuje da izbegavate preterano sunčanje i da primenjujete adekvatnu negu kože radi postizanja mladolikog izgleda.

A što se tiče fizičke aktivnosti, ova 41-godišnjakinja kaže: "Smanjite trčanje, jer to izaziva stres u organizmu", dodajući da bi adekvatna zamena za ovu vrstu aktivnosti bila šetnja, ali i još nešto.

"Od fizičke aktivnosti praktikujem pešačenje, biciklizam i dizanje tegova", kaže.

I na kraju...

Svoj mladolik izgled Belinda Norton postiže čitanjem knjiga pre spavanje, izbegavanjem društvenih mreža i slatkiša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.