Majka SNIMILA VIDEO SA BEBOM, nije ni slutila da će BITI POSLEDNJI - Par sati nakon prizora usledila agonija

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 07:13

Majka SNIMILA VIDEO SA BEBOM, nije ni slutila da će BITI POSLEDNJI - Par sati nakon prizora usledila agonija

Najstrašniji momenat u životu majke!

Kler Ejs je majka četvoro dece. Mlada majka je izgubila bebu i odlučila da napravi profil na Tiktoku koji je posvetila detetu koje je izgubila.

Na njemom profilu sa drugim majkama koje su prošle kroz isto razmenjuje isktustva i pruža im podršu u oporavku od velikog gubitka, zbog čega je mnoge majke prate i smatraju da čini ispravnu stvar.

Na njenom profilu nalaze se vidi na kojima je njena beba koju je izgubila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a jedan je nestao baš neposredno pred smrt mališana.

- Nisam znala da će ovo biti naš poslednji video. Bio si srećan sa mnom. Nisi skidao pogled sa svetla u uglu sobe. Stalno se molim da te vidim u svojim snovima, ali te ne vidim. Čuje li me Bog? Moje molitve, nisu više molitve, one samo mole za tebe. Volim te, svi te volimo - piše u opisu videa, koji je nastao iste večeri kada je dete preminulo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.