Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 20:05

MUŠKARCI SU PRESUDILI - Ova četiri položaja zasigurno vode ka ZADOVOLJSTVU, nema dileme

Sve su jednostavne, sem jedne, za nju vam treba fizička sprema!

Ukoliko ste se pitali koje su poze muškarcima omiljene, prenosimo vam nekoliko koje su prema proceni "Muškog magazina" zaradile da budu u top četiri.

Jogi poza

Ako važa lepša polovina voli jogu i vežbe istezanja, evo poze koju treba da joj predložite. Ovu pozu možemo nazvati i podignutom misionarkom. Žena je oslonjena na leđa. Ali su joj kukovi visoko podignuti u vis, što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vi ne morate da se krivite i savijate.

Ples u krilu

Evo poze koja će vam pomoći da podignete atmosferu. Muškarac sedi na krevetu dok je žena okrenuta leđima ka njemu. Poput plesa u krilu, žena seda u krilo muškarca gde magija počinje da se dešava.

Gimastičarka

Za ovo vam je potrebna veoma razgibana partnerka. Oba partnera su u stojećem položaju, dok žena prebacuje jednu nogu preko vrata svog partnera.

Maglovita avantura

Ovo je poza koju možete primeniti pod tušem. Stanite iza vaše partnerke dok je ona povijena ka napred. Poželjno je da žena jednu nogu podigne na ivicu kade ili osloni na pločice tuš kabine kako bi vam bilo lakše da započnete igru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.