MUŠKARCI GRLE NA OVA 3 NAČINA: Svaki govori šta on želi - prijateljstvo, se*s ili vezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 16:46

MUŠKARCI GRLE NA OVA 3 NAČINA: Svaki govori šta on želi - prijateljstvo, se*s ili vezu

Pročitajte gestove njegovih ruku.

Postoji više vrsti zagrljaja, posebno kad su muško - ženski odnosi u pitanju. Otkrivamo vam tri tipa zagrljaja koji otkrivaju kakve emocije momak gaji prema vama.

Ovakva vrsta zagrljaja između muškarca i žene može biti nešto duža od klasičnog zagrljaja kad pozdravljate nekoga, poput rođaka ili prijateljice. Obe strane stavljaju ruke nešto ispod ramena druge strane, ne dalje od sredine leđa. Tu se može naći i brzi poljubac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u obraz.

Takođe, imajte na umu da, iako je ovakav zagrljaj nešto duži, to retko otkriva emocije jače od osećaja prijateljstva. Ponekad je to utešni zagrljaj, a retko otkriva i nešto više - ali to trebate da procenite sami po još nekim detaljima iz njegovog ponašanja.

To je kao nadograđeni prijateljski zagrljaj. Ruke su kao i kod prijateljskog zagrljaja - ne niže od sredine leđa, ali su grudi priljubljene jedne uz druge.

Takva vrsta zagrljaja smatra se "zagrljajem od srca - srcu" i siguran je znak da muškarac gaji neke dublje osećaje prema vama. Takođe, imajte na umu da zagrljaji prsa o prsa koji traju najmanje 20 sekundi dovode do povećanog oslobađanja hormona ljubavi u telu.

Dakle, bez obzira jeste li u vezi ili ne, ako se prilikom zagrljaja dodirujete donjim delom tela - budite sigurni da ste korak od toga da postanete intimni. Po takvoj vrsti zagrljaja možete otkriti i da su muškarac i žena u intimnoj vezi iako to pokušavaju da sakriju.

To može biti i zagrljaj kad muškarac ženi dođe s leđa i stavi ruke oko nje, što pokazuje da jedva čeka da bude sa njom. Ukoliko takav zagrljaj traje duže i čvršći je, to signalizira da gaji intenzivna osećanja i pokazuje predanost iako su u javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.