MRZI TE DA PROBAŠ FARMERKE PRE KUPOVINE? Uz ove trikove ćeš znati da li odgovaraju i bez oblačenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRZI TE DA PROBAŠ FARMERKE PRE KUPOVINE? Uz ove trikove ćeš znati da li odgovaraju i bez oblačenja!

Nije na odmet znati...

Kada dođe trenutak potrage za savršenim parom farmerki, verovatno vas obuzme jeza. Iako je reč o omiljenom odevnom komadu mnogih, koji je naša srca osvojio svojom praktičnošću, istina je da nije nimalo lako pronaći farmerke koje će potpuno odgovarati vašoj liniji tela.

Ipak, dovoljna su vam samo 3 trika kako bi se sve promenilo i kako biste u sledeći "lov na farmerke" išle bez grča u želucu.

Pronalazak odgovarajuće veličine
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Generalno, većina ljudi zna koju veličinu otprilike nosi, ali nažalost proizvođači se često ne drže istih mera prilikom kreiranja svojih kolekcija. Zato, kupovinu farmerki treba da započnete pronalaskom odgovarajuće veličine, a u tome bi vam mogao pomoći pomalo neobičan trik.

Prislonite na vrat dva kraja struka farmerki i spojite ih tako da je dugme na sredini. Ako se krajevi dodiruju, onda ste pronašli svoju veličinu.

Širina farmerki

Širina i veličina nisu ista stvar.

Kako biste pronašli savršenu širinu, savijte ruku u laktu, te stisnite šaku. Tako nameštenu ruku stavite u zakopčane farmerke. Naime, vaša ruka bi trebalo, od lakta do vrha šake, da bez problema stane u struk farmerki i tako ste sigurni kako ste pronašli savršenu širinu. Ipak, važno je naglasiti kako će od ovog trika imati koristi samo oni koji nose standardnu veličinu farmerki.

Obratite pažnju i na dužinu

Ako vam se baš ne ide u kabinu da probate farmerke, postoji još jedan trik uz čiju pomoć možete da rešite taj problem.

Baš kao i veličina i širina, jednako je važna i sama dužina. Sigurno ne želite da "iskeširate" novac za navodno savršene farmerke, a onda da ih nosite krojačici kako bi ih skratila.

Zato, poslednji korak je provera dužine nogavica. Primite krajeve nogavica i onda ih raširite koliko možete. Ako je sredina farmerki ispod vaše brade, odabrali ste savršen par.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.