MRŠAVICE SE KUNU U NJEGA! Uz ovaj NAPITAK dijeta vam ne treba, a uz to je i ukusan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRŠAVICE SE KUNU U NJEGA! Uz ovaj NAPITAK dijeta vam ne treba, a uz to je i ukusan!

Jedan sastojak je bitan!

Možda ste već imali prilike da vidite fotografije neobičnog pića koje je opisano kao crna limunada. Nije greška, ne brinite.

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on Jun 12, 2019 at 10:30pm PDT

Crna limunada izgleda neobično, ali je veoma popularna.

Jako je zdrava. Pomaže u detoksikaciji organizma i gubitku suvišnih kilograma!

Korisnici tvrde kako čini čuda za naše telo jer ga čisti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od toksina te pomaže u rešavanju masnoća, posebno oko stomaka kojima smo svi skloni. Pri tom se lako pravi, a potreban vam je samo jedan poseban sastojak koji joj daje karakterističnu crnu boju.

U pitanju je aktivni ugalj!

Za crnu limunadu vam je potrebno:

A post shared by ARLO BLAK (@arloblak) on Jul 14, 2019 at 3:24pm PDT

Popularnost ovog neobičnog napitka je sve veća, pa se u svetu može naći i u kafićima i prodavnicama zdrave hrane, a blogerke i zagovornici zdrave ishrane širom sveta ga toplo preporučuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.