MONSTRUOZNO! Uhapšena majka koja je LAGALA da joj DETE IMA RAK da bi skupila novac, nezapamćena prevara

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 19:52

MONSTRUOZNO! Uhapšena majka koja je LAGALA da joj DETE IMA RAK da bi skupila novac, nezapamćena prevara

Ova žena se usudila da uradi nešto što ne bi smeo bilo koji roditelj samo da bi skupila novac.

41-godišnja majka iz Ohaja optužena je za krađu prevarom nakon što je navodno lažirala da njena 7-godišnja ćerka ima rak. Prema saopštenju iz kancelarije šerifa okruga Nobl, Pamela Rid je "javno prikazivala" svoju ćerku Edi Re„kako se bori protiv raka“.

"Nekoliko lokalnih organizacija učestvovalo je u prikupljanju sredstava i dalo novčane priloge kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoglo porodici da nadoknadi medicinske troškove", dodaje se u saopštenju policije. Takođe su primetili da je jedna lokalna organizacija donirala 8.000 dolara porodici "kako bi pomogla... troškove lečenja raka".

"Nakon dobijanja informacija, šerif Meki je, zajedno sa detektivima i službama za decu, započeo istragu o optužbama, uspeli su da potvrde da dete nema rak", dodaje se u saopštenju. Nakon njenog hapšenja 8. januara, policija je rekla da je Rid "priznala tokom ispitivanja da je preuveličavala i izmišljala zdravstvene uslove da bi primila novčane donacije od lokalnih organizacija".

Nakon toga je optužena za krađu prevarom, krivično delo četvrtog stepena i njena kaucija je određena na 50.000 dolara.

Napravljena je i stranica na Fejsbuku kako bi se prikupila sredstva za lečenje devojčice, a na njoj su objavljivane nove informacije o navodnom lečenju male Edi Re, kao i fotografije nje u bolnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.