MOLIMO SE da ovo NIJE ISTINA Kejt saznala da je Vilijamova ljubavnica TRUDNA - Otkrila ISTINU, pa doživela NERVNI SLOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 16:51

'MOLIMO SE da ovo NIJE ISTINA' Kejt saznala da je Vilijamova ljubavnica TRUDNA - Otkrila ISTINU, pa doživela NERVNI SLOM?

U porodici je haos i deca nisu dovoljno stara, dovoljno obučena za kontakt sa medijima. Nova teorija zavere o nestanku Kejt Midlton je do sad možda najgora.
U svetu se digla velika prašina oko nestanka princeze Kejt Midlton iz javnosti. Sumnje su podgrejane nakon fotografije za koju je saznalo da je fotošopirana, a na kojoj je princeza od Velsa sa svoje troje dece.
Situacija od odlaska na operaciju abdomena otišla je toliko daleko da su u čitavu priču upali i ljubavnica princa Vilijama, ljubavnik Kejt Midlton, nepriznata deca i ostale skoro naučno-fantastične situacije.
Trenutno "najomiljenija" internet teorija o Kejt Midlton širi se mrežama poput zaraze i ljudi ne prestaju da je komentarišu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.