MOLIM TE, NEMOJ TO DA RADIŠ SVOM DETETU! Objavio fotografiju SEDMOMESEČNE BEBE i zapanjio pratioce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 07:30

"MOLIM TE, NEMOJ TO DA RADIŠ SVOM DETETU!" Objavio fotografiju SEDMOMESEČNE BEBE i zapanjio pratioce!

Apelovali.

Džo Viks, fitnes influenser koji ima 4.6 miliona pratilaca na Instagramu, izazvao je zgražanje fotografijom svoje ćerkice Leni.

37-godišnjak je objavio fotografiju na kojoj sedmomesečna devojčica sama visi dok se drži za metalnu šipku, a Džo je za to vreme ponosno gleda.

Inače, bebe se rađaju sa refleksom hvatanja ili graspom, što znači da mogu držati težinu vlastitog tela, ali prizor je uzrujao neke njegove pratioce.

"Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li je sigurno za njena ramena i zglobovi da tako visi držeći vlastitu težinu?" upitala je jedna osoba. "Molim te, nemoj to raditi detetu, uplašiće se", dodaje druga.

Džo je u svetu fitnesa poznat pod imenom The Body Coach, a osim Leni, sa suprugom Rosi ima još dvoje dece. Jedan je od prvih influensera koji su se proslavili objavama o fitnesu i ishrani na Instagramu, a rekorde je srušio treninzima koje je objavljivao u vreme karantina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.