MOJ DIVAN, POSEBAN... Verica Rakočević podelila emotivnu fotografiju sa UNUKOM: Svi komentarišu JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 13:27

"MOJ DIVAN, POSEBAN..." Verica Rakočević podelila emotivnu fotografiju sa UNUKOM: Svi komentarišu JEDNO

Najveće bogatstvo.

Poznata dizajnerka Verica Rakočević je pre malo više od godinu dana postala baka peti put. Naime, njen sin Milorad je sa svojom suprugom Aleksandrom blagoslovio porodicu Rakočević kada se rodila mala Mila. Pored nje, lepa baka ima još četvoro unučadi Luku, Andreja, Matiju i Simona.

Verica često ističe kako su njena deca i unuci najveće bogatstvo i sreća u životu. Ona se nedavno na društvenim mrežama pohvalila kako je neko vreme provela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Njujorku kod ćerke Milene, koja se nije mnogo eksponirala u javnosti, a sad je na svom Instagram profilu podelila i fotografiju sa unukom Simonom čija je majka Elena Karić.

- Moj divan, pametan, poseban, unuk Simon. Ponosim se tobom ljubavi bakina - napisala je dizajnerka, te su usledili mnogobrojni pozitivni komentari:

- Lepi dečko,baš se vidi da mnogo voli svoju baku i treba jer ima najbolju osobu kraj sebe. -Jer ljubav je to... - Sreća... - samo su neki od njih, a nikom nije moglo da promakne da će Simon izrasti u veoma visokog momka budući da je već sada sa skoro glavu veći od svoje bake.

Fotografiju i ostale komentare možete pogledati OVDE.

Da podsetimo, Jugoslav Karić i Elen venčali su se u martu 2005. godine, dok su u oktobru iste godine su dobili sina Simona.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.